Kleur bekennen

11 Oktober 2018

Kleur bekennen

Beken je mee kleur? #hetkananders #ludiekeactie#groenwordtgraaguitgedaagd

Het zal wel opgevallen zijn dat er in aanloop naar de verkiezingen geen gemeenteborden op de verschillende markten en kerkpleinen geplaatst werden door de gemeente Ravels. Groen was verheugd te vernemen dat ook ons gemeentebestuur mee nadacht over hoe minder te verspillen.

Groot was onze verbazing dan ook toen tijdens de voorbije weken de verschillende tuinborden als paddenstoelen uit de grond rezen. ‘De affiches op enkele centrale plekken samenbrengen en verdere beplakking achterwege laten, had voor Groen Ravels net een positief alternatief geweest.’, aldus Emma Lambrechts ( kandidaat Groen Ravels) ‘Meer nog als kleinere partij beschikken we over een kleiner campagnebudget en zo hebben we dus minder kansen om de burger te informeren.’

Groen wordt echter graag uitgedaagd en dus bedachten we een ludiek antwoord onder de vorm van de ‘ik beken kleur’ actie. ‘We voorzien kleine affiches met een groen kiesbolletje die mensen achter hun raam, achterruit van de auto, etalage, aanhangwagen, fietskar… kunnen hangen. Zo beken je kleur en maken we de campagne nog een beetje aantrekkelijker, want op 14 oktober maken we allemaal een belangrijke keuze voor de komende zes jaar,' zegt Hilde Paeshuyse (kandidaat Groen Ravels).

Beken je mee kleur? Laat ons iets weten via onze facebookpagina. We komen de 'kiesbollen' persoonlijk afleveren tijdens één van onze deur-aan-deurrondes.