Kim naar Brussel?!

26 Januari 2019

Kim naar Brussel?!

Kim Buyst aan het woord over haar kandidatuur voor het federaal parlement: 

"Op 26 januari kreeg ik tijdens het pollcongres in Antwerpen het vertrouwen van de leden van Groen om op 26 mei vanop de tweede plaats op de Kamerlijst mee te ijveren voor een gezonder, eerlijker en meer menselijk België.

Volgens mij ligt het antwoord op de uitdagingen die op ons afkomen in de groene politiek. Daarom wil ik zorgen voor een stem vanuit de Kempen, een regio met steden maar ook nog veel buitengebied. De laatste zes jaar ging ik als regiovoorzitter met verschillende Kempenaars in dialoog en luisterde naar hun ideeën.  De evolutie naar bijvoorbeeld duurzame mobiliteit en een klimaat-neutrale regio, sleutelen aan jobcreatie en werkbaar werk, zorgen voor een basisinkomen voor iedereen; het zijn allemaal thema’s waar ik, vooral met oog voor onze regio, een beleid voor wil uitwerken.

Daarnaast hoop ik mijn passie voor politiek door te geven aan iedereen die wil luisteren. Democratie is ons hoogste goed; het maakt dat je een stem hebt in het verhaal dat we voor onszelf schrijven. Wil je graag meewerken aan de campagne of heb je een andere vraag voor mij, stuur gerust een mailtje naar [email protected] "