Kim naar Brussel!

27 Mei 2019

Kim naar Brussel!

12302 mensen stemden onze Kim Buyst naar het federale parlement.

 

Onze boodschap is er een van zorgen voor elkaar en voor deze planeet. We pleiten voor verbinding in plaats van verdeling, voor hoop in plaats van angst, dat blijkt meer dan ooit nodig. 
Nee, onze resultaten zijn niet waar we op gehoopt hadden. Ja, we zijn overweldigd door de ‘ruk naar rechts’, maar het was geen verrassing. Het is een signaal dat het anders moet. Het kán ook anders. Wij zijn nog steeds overtuigd van onze manier van aan politiek doen.
Meer nog, naast teleurstelling is er ook plaats voor trots. We zijn gegroeid, en onze Waalse zusterpartij haalde hoge scores. En last but not least: onze Ravelse Kim Buyst, onze topmadame, zal zetelen in het federale parlement voor Groen en daar zijn wij on-ge-lofelijk fier op! Wat de onderhandelingen ook mogen brengen, zij zal de groene gedachte en de Kempische belangen met verve gaan verdedigen in Brussel. Dus: daar heffen we het glas op. 
Dit was de campagne, nu begint het echte werk. Succes, Kim! We geloven in jou en in het hele team. May the G-force be with you!