Greep uit de reeds ingezonden kandidaten ...

24 Januari 2013

Greep uit de reeds ingezonden kandidaten ...

Bij digidak maak je op een eenvoudige manier kennis met de computer en internet. Digidak:Digidak Ravels heeft tien vrijwilligers die aan iedereen de kans willen geven om te leren werken met de computer, het internet,?. Het geduld, het enthousiasme en de inzet die zij keer op keer aan de dag leggen, siert hen allen. Een dikke merci is hier zeker op zijn plaats!

 Sing for the climate:  Noord-Zuid-Oost-West, Dag van de Millenniumdoelstellingen

's Middags werd er een infomarkt gehouden met standjes van o.a. de wereldwinkel, het kinderrechtenhuis, 11.11.11. etc. Tevens was er de mogelijkheid tot het volgen van een djembé workshop, gegeven door Geert Meeus en een workshop 'koken met fairtrade producten', gegeven door mensen van de wereldwinkel. 's Avonds was er een filmvoorstelling gegeven door de Bib i.s.m. OpenDoek. En natuurlijk werd er ook gezongen voor het klimaat...

Parkingrock ( Sjepap):

Het is voor mensen met een bepaalde handicap niet altijd even gemakkelijk om een evenement bij te wonen en er met volle teugen van te genieten. Wij, organisatoren van Parkingrock, willen hier verandering in brengen en ons festival zo toegankelijk mogelijk maken.Zo voorzien wij:- Een verhoogd podium waar de bezoekers op plaats kunnen nemen. Zo hebben ze een mooie kijk over het festivalterrein.- Aangepast sanitair met voldoende ruimte.- Een alternatieve ingang en parkeerplaats vlak naast het festivalterrein.- Ook is er de mogelijkheid om medewerkers in te schakelen die het verblijf van de bezoeker zo optimaal mogelijk trachten te maken. (Hulp aangaande aankoop van bonnen, drank, eten en dergelijke meer.)- Assistentiehonden zijn tevens ook toegelaten op festivalterrein.

??